Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Voor diegenen die een willekeurig onderwerp (idee, wens, knelpunt, probleem, etc.) onder de aandacht willen brengen bestaat de mogelijkheid dit aan het begin van een commissievergadering te doen. Hiervoor zijn wel enkele spelregels geformuleerd. Zo moet het onderwerp betrekking hebben op de bevoegdheden van de raad, kan niet het woord gevoerd worden over onderwerpen waarover de raad recentelijk heeft besloten en is de beschikbare spreektijd beperkt tot 5 minuten per spreker.
Over onderwerpen die geagendeerd zijn kunt u direct voorafgaand aan de behandeling van dit onderwerp inspreken.
Leden van de commissie kunnen de spreker eventueel vragen stellen.
De totale inspreektijd bedraagt maximaal 30 minuten per commissievergadering
Aanmelding voor inspreken kan bij de griffie, 14 0524 of per e-mail griffie@coevorden.nl. Het is raadzaam vroegtijdig contact op te nemen.

In contact met de raad


Inleiding
De gemeenteraad is er voor en door inwoners van de gemeente Coevorden. Vandaar dat de gemeenteraad dichtbij de inwoners wil staan en betrokken wil zijn. Om betrokken te kunnen zijn is het belangrijk om te weten wat er speelt, hiervoor moet je informatie ophalen uit de samenleving. Onder andere om die reden zijn er verschillende mogelijkheden om in contact te komen met de raad.


Mail een raadslid
Raadsleden blijven graag op de hoogte van wat er in de gemeente speelt. Heeft u ook een zorg, opmerking of onderwerp dat u graag onder de aandacht wilt brengen van de raad? Dan kunt u deze sturen naar griffie@coevorden.nl of via de post naar:
De gemeenteraad
Postbus 2
7740 AA  Coevorden


Ook kunt u raadsleden zelf rechtstreeks een mail sturen. De mailadressen kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken (en vervolgens op de foto van het betreffende raadslid te klikken).

Het kan voorkomen dat u het antwoord op uw vraag niet kan vinden via de website of het raadsinformatiesysteem. De griffie staat klaar om u met uw vragen te helpen. U kunt contact opnemen met de griffie via de telefoon 14-0524 of via de mail griffie@coevorden.nl.